Ervaringen

Cecile Arets Praktijk De Kiem Maashees Haptonomie Fysiotherapie Natuurgeneeskunde

Geert: Cecile leerde mij dat mijn lichaam een heel andere taal spreekt dan mijn
hoofd, dat de wil oplegt. Dit inzicht heeft mij nog het meest verwonderd. Cecile leerde mij dit weer in evenwicht te brengen.

~~~

Jan: Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij Cecile. Ik ben al bij verschillende therapeuten geweest maar hier is het geen lopende-bandwerk zoals bij veel andere praktijken. Cecile neemt de tijd die nodig is, in een zeer gemoedelijke sfeer en zorgt ervoor dat je snel weer fit bent.

~~~

Mieke: Het was een lange zoektocht naar een voor mij geschikte therapeut om greep te krijgen op jarenlang slepende klachten. Cecile heeft voor zichzelf een degelijke balans weten te vinden tussen hoofd, hart en handen. Die balans zet ze met veel liefde, geduld en toewijding in bij het behandelen van haar cliënten. En dat voel ik niet alleen in mijn lijf, ook op een ander niveau voel ik me ‘geheeld’.

~~~

Ruud: Bij fysiotherapie de Kiem is mijn rughernia (L4-L5) op een professionele wijze gestructureerd aangepakt door middel van een langetermijnplanning en dito behandelwijze. Dit is gedaan door een evenwichtige en rustige fysiotherapeute. Hierdoor ben ik na slechts 1 jaar weer op mijn basisconditienivo voor mijn dagelijkse werkzaamheden (afwisselend sportieve werkzaamheden met langere perioden bureau-werkzaamheden).